banner shop

Colostrum


Τιμή πώλησης 16,00 €
Περιγραφή

Το COLOSTRUM, που καλείται επίσης «πρώτο γάλα», είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο εξαιρετικά τρόφιμα που μπορούν να βρεθούν στη φύση. Είναι τόσο παλαιό όσο και η μητρότητα η ίδια. Το COLOSTRUM είναι σαν το γάλα οποιουδήποτε θηλαστικού στις πρώτες 24 ώρες μετά από την γέννηση. Οι αποτελεσματικές ουσίες που είναι παρούσες στο «πρώτο γάλα» δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στην φύση σε τόσο υψηλές, τέλεια ισορροπημένες συγκεντρώσεις όπως μόνο η φύση μπορεί να δώσει. Το COLOSTRUM είναι σημαντικό για την διατροφή, την αύξηση και την εξέλιξη των νεογέννητων νηπίων και συμβάλλει στην ανοσοποιητική υπεράσπιση των νεογνών.

Αμινοξέα
Τα αμινοξέα υποστηρίζουν τη ζωή των πρωτεϊνών για τον μεταβολισμό και την αποκατάσταση των κυττάρων. Μια ανεπάρκεια στα αμινοξέα σημαίνει διαταραχές στην ανάπτυξη, καθυστέρηση στην επούλωση των πληγών, τη θεραπεία των φλεγμονών και γενικά αδυναμία του ανοσοποιητικού συστήματος. Ο ανεφοδιασμός των αμινοξέων οδηγεί την παροχή ενέργειας σε φυσικό και ψυχικό επίπεδο και έχει επομένως σημαντική επιρροή στη φυσική και διανοητική απόδοση.

Ανοσοσφαιρίνες
Οι ανοσοσφαιρίνες είναι σημαντικές για τον ανθρώπινο οργανισμό στη πρόληψη και υπεράσπισή του από τις μολύνσεις. Επίσης είναι σημαντικές στην παρεμπόδιση των φλεγμονών. Αποδείχθηκε ότι το υψηλό περιεχόμενο των ανοσοσφαιρινών στα COLOSTRUMS υποστηρίζει αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

Φυσικοί αυξητικοί παράγοντες
Οι φυσικοί αυξητικοί παράγοντες επηρεάζουν τον μεταβολισμό του σώματος θετικά, έτσι ώστε ο πολλαπλασιασμός κυττάρων να προωθείται σε κάποια κύτταρα, ενώ εμποδίζεται σε άλλα. Δεδομένου ότι ένας αυξητικός παράγοντας προστατεύει παραδείγματος χάριν τον πρωτεϊνικό μανδύα του μυϊκού κυττάρου, ένας άλλος παράγοντας αύξησης εμποδίζει την επέκταση ενός μεταλλαγμένου κυττάρου όπως μπορεί να συμβεί με τα κύτταρα καρκίνου. Συγχρόνως άλλοι παράγοντες αύξησης είναι σε θέση να ενισχύσουν τα ανοσοποιητικά συστήματα προκειμένου να αυξήσουν τη δυνατότητα των οργανισμών να παράγουν τις ανοσοσφαιρίνες ενάντια στους ιούς, τα βακτηρίδια και τους μύκητες.

Βιταμίνες
Οι βιταμίνες είναι προϋπόθεση για τον κανονικό μεταβολισμό πρωτεΐνης, λίπους και υδατανθράκων. Πρέπει πάντα να είναι παρούσες σε ικανοποιητικό ποσοστό. Σήμερα τα αποτελέσματα της έλλειψης βιταμινών είναι γνωστά σε όλους.

Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού
Η αρχή των μολύνσεων και των εκφυλιστικών ασθενειών όπως ο καρκίνος και οι καρδιακές παθήσεις, συνοδεύονται από μια πτώση του ανοσοποιητικού πριν την ασθένεια. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι το COLOSTRUM περιέχει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς άνοσους παράγοντες που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Αποδείχθηκε από τις κλινικές μελέτες ότι το COLOSTRUM ενισχύει το αλληλένδετο ανοσοποιητικό σύστημα. Συγχρόνως βοηθά στην εξισορρόπηση του υπερβάλλοντος ανοσοποιητικού συστήματος, όπως συμβαίνει με τις αυτοάνοσες ασθένειες - καταστάσεις στις οποίες ο οργανισμός επιτίθεται στον ίδιο του τον εαυτό.
Τα περισσότερα από τα αντισώματα που υπάρχουν στο COLOSTRUM δεν απορροφώνται, αλλά παραμένουν στο εντερικό κομμάτι και μπορούν να επιτεθούν στις ασθένειες. Αυτή η προληπτική δράση επιτρέπει στους μηχανισμούς άμυνας να ενεργήσουν ενάντια στους μικροοργανισμούς πριν αυτοί διαπεράσουν τους αμυντικούς μηχανισμούς του σώματος.

Οι αυξητικοί παράγοντες
Φαίνεται ότι οι αυξητικοί παράγοντες που υπάρχουν στο COLOSTRUM μπορούν να επισκευάσουν τις βλεννογόνους του εντέρου και να αποτρέψουν περαιτέρω ζημιά.
Οι κλινικές μελέτες έδειξαν ότι οι αυξητικοί παράγοντες που υπάρχουν στο COLOSTRUM μπορούν να βοηθήσουν το σώμα να:
-Διατηρεί την ισορροπία του ζαχάρου στο αίμα.
-Επιταχύνει την κανονικά ανάπτυξη (λόγω ηλικίας) ή την επούλ&

Το γυμναστήριό μας 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε για τα προγράμματα, τις συνδρομές καθώς και οποιεσδήποτε προσφορές που παρέχει το γυμναστήριό μας. Δεν είμαστε το "κυριλέ" γυμναστήριο που υποδέχεται τα μέλη του με το ψεύτικο χαμόγελο και στόχο τη συνδρομή. Είμαστε ένας χώρος που δεν πουλάει "υφάκι", αλλά πραγματική γυμναστική!

 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbodc9 #eef12058 #170714221649